Vastaanota ja maksa Ikano Bankin laskusi jatkossa mobiilisti Kivralla

Haluamme tarjota sinulle helpon, turvallisen ja ilmastopositiivisen kanavan asioida kanssamme. Voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivralla. Jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu lasku on hyvä teko ympäristölle ja pienentää ilmastokuormitusta. Kun otat Kivran käyttöön, saat jatkossa laskusi sähköisesti Kivraan ja teet näin osaltasi arjen ekoteon. Voit vaihtaa e-laskun Kivraan poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissasi.

Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Saat aina viestin uuden laskun saapuessasi Kivraasi ja kolme päivää ennen laskun eräpäivää. Laskuja ei enää joudu hukkaan, eikä eräpäivät unohdu arjen kiireiden keskellä. Palvelun avulla voit myös sujuvasti hoitaa lähimmäisesi maksuasioita kun jaatte Kivra-palvelun toistenne kanssa.

Kivralla teet arjestasi huolettomampaa ja sujuvampaa kun digiasiointisi keskittyy yhteen turvalliseen kanavaan. Rekisteröidyttyäsi palveluun saat Ikano Bankin laskujen lisäksi automaattisesti kaikkien Kivran käyttöönottaneiden yritysten laskut ja kirjeet Kivraasi. Sinun ei tarvitse aktivoida yrityksiä yksitellen. Lue lisää ja rekisteröidy osoitteessa kivra.fi

Vieläkö sinulle tulee paperilaskuja? Ota Kivra käyttöösi nyt, sillä jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu lasku on hyvä teko ympäristölle ja pienentää ilmastokuormitusta.

 

Lehdistötiedotteet 

Täältä löydät Ikano Bankin lehdistötiedotteet.

 

Oletko huomannut, että löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista?

Facebook Ikano Bank

Facebook Hei-kortti

Twitter