HEI-KORTTI

14.9.-18.10. IKEA hei-kortilla 6 kk korotonta maksuaikaa yli 500 euron kertaostokselle

IKEA hei-tilikortilla voit tehdä ostoksia IKEA-tavarataloissa ja nettikaupassa silloin kun sinulle sopii, ja maksaa myöhemmin pienissä osissa. Kun teet vähintään 500 euron kertaostoksen hei-kortilla 18.10.2020 mennessä, saat ostoksellesi automaattisesti 6 kk korotonta maksuaikaa. Hae IKEA hei-korttia nyt ja maksa ostoksesi takaisin omassa tahdissasi.

Hae korttia netissä tai IKEA-tavaratalossa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit heti tehdä ostoksia*.

Hae hei-korttia netissä pankkitunnuksilla

Huom! Mikäli haluat tunnistautua IKEA-tavaratalossa, voit täyttää hakemuksen alla olevasta linkistä ja tunnistautua IKEA henkilökunnalle IKEA-tavaratalossa henkilöllisyystodistuksen avulla. Tämä hakemus toistaiseksi käytössä vain Espoon tavaratalossa. Muissa tavarataloissa hakiessasi, kysy lisää IKEA henkilökunnalta. 

Hae hei-korttia IKEA-tavaratalossa

 

Ikano Bank on IKEA-tavaratalojen rahoituskumppani - Suomessa kymmeniätuhansia tyytyväisiä hei-kortin käyttäjiä 

 • IKEA hei-kortilla maksat sisustusunelmasi joustavasti osissa. Hae korttia heti netissä tai IKEA-tavaratalossa! 
 • Ei vuosimaksua: maksat tilinhoitomaksun 1,50€ / kk vain silloin, kun lähetämme sinulle laskun.
 • Voit aina maksaa koko laskun kerralla, jolloin ostoksille ei kerry korkoa. Mikäli haluat maksaa laskun useammassa erässä, vähimmäislyhennys on 3% velkasaldosta, kuitenkin vähintään 10 euroa.
 • Hae korttia netissä tai IKEA-tavaratalossa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen voit heti tehdä ostoksia!
 • hei-kortilla voit tehdä suurempiakin ostoksia, sillä voit hakea luottorajaksi 500-5000 euroa 
 • Mahdollisuus hyödyntää 6 kk korotonta kampanjaa sen voimassaoloaikoina. Kampanjaviikkojen aikana yli 500 euron ostokset menevät automaattisesti 6 kk korottomaan kampanjaan. Ilmoitamme kampanjoista heirahoituksen verkkosivuilla. 

IKEA hei-kortti

kk

Luoton tiedot

 

Laskurin summat ovat suuntaa-antavia. Kuukausierän tarkkaan summaan ja erien lukumäärään vaikuttaa mm. se, oletko aikaisemmin lyhentänyt velkaa yli tai alle kuukausierän sekä esimerkiksi muuttuva korko.

HAE HEI-TILIKORTTIA VERKKOPANKKITUNNUKSILLASI - SAAT LUOTTOPÄÄTÖKSEN HETI!

 • Ota esille verkkopankkitunnuksesi (Nordea, OP, Danske Bank, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki tai Oma Säästöpankki)
 • Täytä hakemus ja hyväksy ehdot.
 • Paina "Lähetä heti" ja allekirjoita hakemus pankkitunnuksillasi. Saatamme pyytää palkkatodistusta hakemuksen käsittelyyn.
 • Saat luottopäätöksen, jonka voit tulostaa itsellesi. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit pyytää tietoja asiakaspalvelustamme tai IKEA-tavaratalosta.
 • Kun hakemuksesi on hyväksytty, voit tulostaa ostotodistuksen, jolla voit heti tehdä ostoksia IKEA-tavaratalossa ja -nettikaupassa.
 • Kortti tulee postitse kotiisi noin 2 viikon kuluessa.

Huom! Syötä hakemus vain kerran. Mikäli sinulla on ongelmia hakemuksen lähettämisen kanssa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa 010 7735 708.

Hae hei-korttia nyt

IKEA hei-tilikortin ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot   

hei-kortin kaikki kulut huomioiva, todellinen vuosikorko keskimääräiselle 2500 euron luotolle on 21,73% (tilanne 1.6.2020).